Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK
0 Your Handlekurv

Info om kjøp av våpen, våpendeler og ammunisjon

Det er en del formelle krav som må på plass for å kjøpe våpen, registreringspliktige våpendeler og ammunisjon. På denne siden finner du mer informasjon om hvordan dette gjennomføres i praksis og hva du må tenke på.

Kjøp av våpen:

Alle komplette våpen krever kjøpstillatelse fra politiet. Når du har fylt ut søknad og fått denne godkjent tilbake fra Politiet, kan du kjøpe våpen hos oss. Denne må sendes til oss fysisk. Av de 3 delene på søknaden vil vi beholde en del, vi sender politiet en del og den siste delen får du eller den sendes sammen med våpen. I tillegg til våpensøknaden trenger vi ID eller kopi av denne. Gyldig ID er førerkort eller pass. Har du ikke scanner, kan du ta bilde av ID med telefonen og sende denne på mail til oss. 

Huskeliste ved bestilling på nett og ønsker våpen tilsendt:

 • Bestill våpen i nettbutikken, via telefon eller e-post. Du må huske å betale ordren med kredittkort eller forskudd. Vi sender ikke våpen i postoppkrav.
 • Send oss godkjent våpensøknad og kopi av ID i posten til:

2ALFA
Arnljot Gellines vei 3
0657 Oslo

 • Våpenet sendes deg i 2 separate forsendelser

 

Huskeliste ved kjøp i butikk:

 • Ta med godkjent våpensøknad
 • Ta med gyldig ID (Pass eller førerkort)
 • Ta med penger eller kredittkort

 


 

Kjøp av registreringspliktige våpendeler:

Registreringspliktige våpendeler krever identitetskontroll og kontroll av gyldig våpenkort, det er derfor et par ting du må huske på når du bestiller registreringspliktige våpendeler hos oss. Stort sett er det piper/løp som nå er registreringspliktig (men ikke søknadspliktig). Dette krever at du har et registert våpen i samme kaliber/type som du ønsker å kjøpe våpendelen til. Våpendelen blir registert i vårt system og meldt inn til rutinemessig til politiet. 

Huskeliste for kjøp av registreringspliktige våpendeler:

 • Send oss kopi av gyldig våpenkort og ID (Pass eller førerkort). Dette kan sende pr post eller på e-post til post@2alfa.no.
 • Betal ordren din med kredittkort eller forskudd (Vi sender ikke registeringspliktige våpendeler i postoppkrav)

 


 

Kjøp av ammunisjon:

Kjøp av ammunisjon krever identitetskontroll og kontroll av gyldig våpenkort, det er derfor et par ting du må huske på når du bestiller ammunisjon. Du kan kjøpe ammunisjon i samme kaliber som våpenet du har har på våpenkortet. Salg av ammunisjon blir registert i vårt system. ID og våpenkort blir også registert, så du trenger kun å sende dette til oss en gang. Ved gjentatte kjøp holder det at du skriver at du er registert i systemet vårt tidligere i kommentarfeltet på bestillingen. 

Huskeliste for kjøp av ammunisjon:

 • Send oss kopi av gyldig våpenkort og ID (Pass eller førerkort) i samme kaliber som ammunisjonen du kjøper. Dette kan sende pr post eller på e-post til post@2alfa.no.
 • Betal ordren din med kredittkort eller forskudd (Vi sender ikke ammunisjon i postoppkrav)

 


 

Nyttig informasjon:

 • Det kreves ikke søknad eller registreringsplikt på lyddempere.