Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK
0 Your Handlekurv

Klubbavtale informasjon

Ønsker klubben din rabattavtale med 2ALFA?

Vi har rabattavtale med flere klubber i Norge. Avtalen gir klubbene fordeler som gunstige priser og oppfølging nå det gjelder materiell som kjøpes inn til klubben, samt medlemsrabatter for skytterene i klubben.

KLUBBAVTALE
Vi tilbyr klubber og organisasjoner en klubbavtale for materiell klubben ønsker å kjøpe sentralt. Dette kan være våpen, ammunisjon og bane- og skyttermateriell hvor klubben vil få rabatterte priser.
Vi ønsker at en person i klubben står ansvarlig for innkjøpene, slik at dette blir en ryddig prosess. Vi har gunstige priser, og vil kunne gi gode tilbud på det som ønskes kjøpt inn. Ta kontakt for tilbud.


MEDLEMSRABATT
For medlemmer i klubben kan vi tilby en rabattavtale for privat innkjøp av utstyr, våpen, ammunisjon eller annet relevant utstyr. Rabatten vil variere på forskjellige produkter/produktgrupper. For å benytte seg av rabattavtalen taster man inn en rabattkode i nettbutikken som man får tildelt ved avtaleinngåelse. Rabatten kan også benyttes i vår butikk i Oslo. Husk gyldig medlemskort!

Trenger du mer informasjon? Last ned flyer her...

Har din klubb allerede rabattavtale? Sjekk oversikten her...

Ønsker din klubb rabattavtale, søk her...